Marlies M Fotografie
Capturing details. Creating art.


Wie ben ik?

Mijn naam is Marlies Mulder, 23 jaar, en ik woon in Nijmegen. Van kinds af aan hadden paarden en andere dieren al een bepaalde aantrekkingskracht op mij. Het liefst zat ik ergens in de buurt van een weiland, gewoon om te kijken. De mooiste plaatjes had ik dan in mijn hoofd. Later, toen mijn vader een digitale camera had gekocht en ik die af en toe mee mocht nemen, leerde ik ook wat ik moest doen om die plaatjes die ik als kind al in mijn hoofd had, tot realiteit te maken. 

Het fotograferen begon echter pas echt in maart 2020 als een projectje naast mijn studie. Ik had al een tijdje na zitten denken over het aanschaffen van een eigen camera, en toen wilde ik er echt voor gaan. De camera die ik toen kocht was een simpele Nikon D3500 met een standaard kitlens. Nog lekker simpel, maar zeker goed genoeg om lekker mee te oefenen! Toen ik de smaak helemaal te pakken had ben ik begin 2021 overgestapt naar wat ik nu gebruik, de Nikon D750 met Tamron 70-200 f/2.8 lens. Hiermee heb ik nog meer mogelijkheden om prachtige beelden vast te leggen van allerlei verschillende paarden!