Marlies M Fotografie
Capturing details. Creating art.

FINE ART

Heb je nu interesse in een fotoshoot maar zijn normale foto's niet helemaal je ding? Misschien is een Fine Art shoot dan wat voor jou! Fine Art staat voor mij voor een bepaald gevoel dat de foto uitstraalt, het karakter van het paard kan echt naar voren komen in een Fine Art foto. De focus komt bij dit werk voornamelijk te liggen op licht en details, in combinatie met een donkere of witte achtergrond. Hiermee creëren we een bijzonder en creatief beeld, waarin jouw paard echt de hoofdrol speelt! 


Ik werk op dit moment voornamelijk met natuurlijk licht, en dat zorgt ervoor dat elke foto anders is. Bewolkt weer of juist een vrolijk zonnetje hebben elk een heel ander effect op de paardenvacht, wat voor een uniek beeld kan zorgen. 

Doordat de achtergrond over het algemeen verwijderd wordt, is het altijd mogelijk om deze shoot op stal uit te voeren. Dit is voor het paard ook een bekende locatie, waardoor hij/zij sneller ontspannen zal zijn en hij/zij makkelijker te sturen of te positioneren is. Wil je graag Fine Art foto's en normale foto's? Dat kan uiteraard ook. Neem gerust contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.