Marlies M Fotografie
Capturing details. Creating art.

ACCESSOIRES

Tijdens een fotoshoot kan je gebruik maken van verschillende accessoires, bestaande uit een fotohalster en een Headcharm. Deze zijn uiteraard gratis te gebruiken!

Fotohalster

Wil je de illusie dat je paard los staat op de foto? Dan kan een fotohalster je ideale accessoire zijn! Het fotohalster bestaat uit een dun touw dat over de neus en achter de oren langs gaat en eindigt in een lang halstertouw. Dit touw is makkelijk weg te werken in Photoshop, zodat je paard los lijkt te staan. Het is wel belangrijk dat je paard redelijk rustig kan staan, het halster kan bij veel druk best scherp inwerken. Dit halster is goed te gebruiken bij portretfoto's, maar ook met actiefoto's (mits het paard niet te hard trekt aan de longeerlijn) is het mogelijk om het te gebruiken!

Hieronder zie je een onbewerkte foto met een fotohalsterRijrok

Lekker warm in de winter en ontzettend sfeervol op de foto's, dat is een rijrok! Ik heb een heel mooie mosgroene rijrok met omslag beschikbaar voor shoots. Doordat de rok vast te binden is rond je middel is hij voor bijna iedereen passend te maken. Enkel de lengte is vast, deze is gebaseerd op mijn lengte van 1,73m, maar de ervaring leert dat de rok ook mensen met andere lengtes prima zit. Het is handig als je paard bekend is met een (uitrij)deken als je de rijrok wilt gebruiken tijdens een shoot, zeker als je graag wil draven of galopperen (de rok kan dan iets gaan wapperen), maar doordat het gemaakt is van een zware wolmix zal de rok niet snel verschuiven.

(Tuigage op deze foto is in eigendom van het model, het is niet beschikbaar voor shoots bij mij)Headcharm

Een Headcharm is een sieraad voor op het hoofd van je paard. Hij kan makkelijk bevestigd worden aan het hoofdstel of halster in plaats van een frontriem, het geeft net dat beetje extra aan de foto! Ik heb momenteel enkel een Headcharm in de kleur zilver/blauw beschikbaar.