Marlies M Fotografie
Capturing details. Creating art.


Fotoshoots 

Tijdens de fotoshoot staan jij, je paard en je wensen centraal. Samen gaan we bezig om jouw droombeelden te realiseren! Hoe we dat gaan doen, dat leg ik hieronder uit.


Voor de shoot

Heb je interesse in een fotoshoot bij mij? Ik ben te bereiken via de mail, bellen of WhatsApp. Samen bespreken we wat jouw wensen zijn, maar ook de ideale locatie, de tijd en de datum zijn uiteraard in overleg! Voorafgaand aan de shoot heb ik graag al zo veel mogelijk informatie over jou en je paard. Heb je bijvoorbeeld al ervaring met fotoshoots? Of heb je een paard die iets sneller onzeker/gestressed/bang is? Dit zijn allemaal dingen waar ik rekening mee kan houden zodat de shoot voor iedereen prettig en ontspannen verloopt. 


Tijdens de shoot

We beginnen op de door ons uitgekozen locatie. Meestal zal ik er al wat eerder zijn om ideeën op te doen en om mooie plekjes op te zoeken. Als jij er samen met je paard bent wandelen we rustig naar een mooie plek zodat we kunnen starten met de shoot! 

Ik ben erg flexibel als het neerkomt op tijd en locaties. Heb je ergens anders ook een heel mooi plekje gezien of heb je spontaan nog een leuk idee gekregen? Ik kijk graag met je mee naar wat mogelijk is! Doordat ik zo flexibel ben heb ik nooit een vast tijdschema van hoe lang een fotoshoot duurt. Soms heb ik met een half uur al prachtige plaatjes, en soms duurt het 1,5 uur. Ik kijk altijd naar hoe jij en je paard zich voelen, heb jij of je paard even een momentje nodig om te ontspannen? Daar nemen we alle tijd voor. Continu poseren kan best intensief zijn, en we willen natuurlijk de mooiste beelden vast kunnen leggen!


Na de shoot

Na de fotoshoot ga ik thuis bezig met het selecteren van de foto's. Alle foto's die bijvoorbeeld niet scherp zijn of waarop de ogen dicht zijn verwijder ik. Van de foto's die dan over blijven bewerk ik er altijd eentje die ik op webformaat naar jou stuur via wetransfer. Deze foto geeft een beeld van hoe de foto's er uit komen te zien, en hij is voor ons allebei beschikbaar om te delen op social media! Wil je deze foto ook op hoge resolutie? Dan kan je hem in jouw persoonlijke galerij ook aanvinken.

Ik probeer binnen 1 week een link naar een persoonlijke fotogalerij te sturen. Hierin zie je alle door mij geselecteerde onbewerkte foto's. Hier kan je zo veel foto's kiezen om te bestellen als je wil, met een minimaal aantal van 5 foto's. Zodra je de foto's uitgekozen en betaald hebt ga ik bezig met het bewerken, binnen een maand stuur ik ze dan digitaal op via wetransfer. 

Bij het versturen via wetransfer gaat er geen kwaliteit verloren. Je krijgt de foto's altijd op hoge resolutie zonder logo, bedoeld voor privé gebruik zoals bijvoorbeeld canvas prints. Ook ontvang je ze op webformaat met logo, deze zijn geschikt voor gebruik op social media zoals Facebook en Instagram.


Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen of opmerkingen? Neem vrijblijvend contact op!